BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ALT INCONSTIENT LA VISEU DE SUS: A ACROSAT O FEMEIE PE TRECEREA PENTRU PIETONI DAR A PLECAT FARA SA II PESE (FOTO EXCLUSIV)

Un accident de circulatie s-a petrecut astazi in jurul orei 10 pe raza orasului Viseu de Sus. Soferul unui autovehicul inmatriculat in Dambovita nu a acordat prioritate de trecere unei femeie angajate in traversarea regulamentara a soselei, pe loc marcat si semnalizat corespunzator, pe care a acrosat-o.

Cel de la volan nu i-a pasat niciun moment de ce a facut, el continuandu-si drumul fara sa ii pese spre Viseul de Jos. Femeii i s-a facut rau iar un echipaj medical a sosit la fata locului, acordandu-i primele ingrijiri medicale.

La scurt timp de la producerea accidentului autovehiculul cu numarul DB-06-ZDR , a intors si a trecut prin zona unde a acrosat pietonul. Nici de aceasta data nu a oprit, el continuandu-si deplasarea spre Borsa.

In acest moment politistii incearca sa il identifice pe cel care se afla la volan si sa il traga la raspundere.

Daca vedeti vehiculul din fotografia de mai sus anuntati imediat POLITIA sunand la 112!

ACTUALIZARE

Conform unor informatii oficiale se pare ca politistii au identificat conducatorul auto. Acestuia i-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate si a fost sanctionat contraventional. Femeia acrosata nu a ramas internata la spital.

Te-ar putea interesa si

MINTE BOLNAVĂ: Un bărbat a spânzurat doi câini lângă un cimitir din Ilba. Reținut pentru 24 de ore

Redactie

GALERIE FOTO: Biciclist lovit de o maşină în zona Big din Sighetu Marmaţiei (actualizare)

Redactie

VIDEO: Revelion de foc pentru pompierii maramureșeni. Doi porci, un vițel, găini dar și două vaci au ars la Berința. Foc și la Firiza

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.