EvenimentMaramuresul Istoric

DIRECT IN STALP CU MASINA: UN TANAR SI DOUA ADOLESCENTE DIN SIGHET AU AJUNS LA SPITAL

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30, poliţiştii sigheteni au intervenit la un accident de circulaţie produs pe raza municipiului. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un tânăr de 21 de ani, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile unui carosabil umed, şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers. Autoturismul a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un stâlp de la reţeaua de electricitate.

În urma impactului, conducătorul auto şi două pasagere de 16 şi 17 ani, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 0.15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările.



Acţiuni pentru combaterea vitezei excesive

Multe accidente rutiere se produc din cauza faptului că şoferii se grăbesc să ajungă la destinaţie. Economia de timp este nesemnificativă raportată la riscul pe care şi-l asumă cei care circulă cu viteză excesivă şi la riscul la care îi expun pe pasagerii din autoturism sau pe ceilalţi participanţi la trafic.

Pentru a preveni producerea de evenimente rutiere cauzate de şoferii care nu ţin cont de limitele legale de viteză, poliţiştii Serviciului Rutier au organizat sâmbătă, 21 octombrie, o acţiune pe DN1C Cicârlău – Baia Mare şi DN18 Moisei – Leordina. În cadrul acţiunilor desfăşurate poliţiştii Serviciului Rutier au oprit mai multe autovehicule care erau conduse cu viteză peste limita legală. Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 28.000 lei. De asemenea, doi conducători auto au rămas fără permise de conducere.

Şi poliţiştii din Seini au acţionat în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru combaterea vitezei excesive pe raza de competenţă. Au fost oprite pentru control 55 de autoturisme şi pentru neregulile constatate au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 9 000 de lei. Ca măsură complementară poliţiştii au dispus retragerea a două certificate de înmatriculare.

Credit foto: Andrei Ansary

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Accident teribil în Pribilești. Un bărbat aflat pe o tricicletă a fost găsit mort într-un șanț (actualizare)

Vasile Dale

BORȘA: Tânăr ce nu deţine permis, reţinut de poliţişti după ce a fost prins de trei ori într-o săptămână conducând autovehicule

Vasile Dale

ANIVERSAREA JANDARMERIEI ROMÂNE: 171 de stejari plantaţi de jandarmii maramureşeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult