BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIVITATE – TEROARE IN BAIA MARE: DANSATOAREA UNUI CLUB DE NOAPTE A FOST MUTILATA CU CUTITUL DE SOT LA LOCUL DE MUNCA (FOTO/VIDEO)

Caz infiorator in Baia Mare. O dansatoare a unui club de noapte din municipiul Baia Mare a fost pur si simplu mutilata cu cutitul de propriul sot chiar la locul de munca. Aceasta a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, fiind imediat operata. Procurorii au intrat pe fir si au deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor. Pe fir au intrat si inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca Maramures, pentru ca dansatoarea era angajata cu contract de munca de aproximativ doua luni de zile.

Conform unor surse incidentul s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni intr-un club de striptease din Baia Mare, R.S.

Dansatoarea a mers la serviciu ca de fiecare data in weekend. De aproximativ doua luni de zile era angajata cu contract de munca inregistrat la ITM Maramures. Fata era casatorita de aproape 4 ani si are o fetita de doi ani.

La clubul respectiv si-a facut aparitia si sotul acesteia, care se pare fusese de acord cu meseria pe care o desfasura. Doar ca, orbit de furie ca ar fi refuzat sa se prostitueze, a tabarat asupra tinerei in timp ce ea dansa la bara pentru clientii clubului respectiv.

A fost panica printre clienti care au vazut cum sotul dansatoarei infinge de noua ori cutitul in femeie. Cu greu au reusit cei din club sa il imobilizeze si au cerut ajutor medical dar si pe cel al politiei.

Tanara in varsta de 25 ani a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, unde a fost imediat operata.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures au deschis o ancheta pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor in acest caz.

ACTUALIZARE 1

„El o impins-o pe sefa si eu am cazut sub chiuveta. L-au sprayat, dar o reusit sa ma prinda. Avea un cutit mare si o apucat sa ma loveasca cu cutitul. Is injunghiata de 9 ori. Apoi a fugit. Am mai avut probleme cu el si vroiam sa divortez. Imi e frica pentru viata mea. Vreau doar sa ma vindec si sa ma intorc acasa langa fetita” ne-a povestit tanara dansatoare.

„S-a internat o pacienta in varsta de 25 ani dupa o agresiune fizica produsa prin cutit soldata cu multiple plagi injunghiate toracice si membru superior stanga. In urma investigatiilor imagistice efectuate s-a intervenit chirurgical de urgenta la nivelul toracelui, rezolvandu-se leziunile pulmonare. Pacienta este echilibrata respirator si cardio-vascular iar dupa rezolvarea leziunilor toracice se va transfera la chirurgie plastica pentru rezolvarea leziunilor tendinoase de la nivelul antebratului stang” a declarat dr. Giuliano Petrut, sef Sectie Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Judetean Baia Mare.

„Angajatorul este obligat sa comunice in cel mai scurt timp orice eveniment produs in incinta unitatii. In cazul acesta vor fi demarate cercetari atat in domeniul securitatii si sanatatii in munca in privinta evenimentului produs, cat si in privinta relatiilor de munca referitor la modul incheierii contractului individual de munca ale partii vatamate” a declarat Mircea Onea, purtator de cuvant al ITM Maramures.

ACTUALIZARE 2 – SUSPECTUL ARESTAT PREVENTIV

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au deschis o anchetă pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Aceştia au dispus luni, 24 octombrie, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Kantor Andor Samuel pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, prevăzută de art.32 alin.1 Cod penal, raportat la art.188 alin.1, art.189 alin.1 lit.a Cod penal raportat la art.199 alin.1 Cod penal. În data de 24 octombrie, faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

“Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 21 octombrie, în jurul orei 23.30, numitul Kantor Andor Samuel s-a deplasat la locul de muncă al soţiei sale Kantor Alina, şi din cauza unor divergenţe, a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit de mai multe ori, provocându-i acesteia multiple plăgi înjunghiate, care i-au pus viaţa în pericol. La data de 25 octombrie, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureş. Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Accident mortal cu fugă de la locul faptei la ieşirea din Târgu Lăpuş spre Răzoare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Clipe de coşmar la o piscină din Baia Mare. Medicii au declarat decesul după ce l-au resuscitat pe marginea piscinei (actualizare)

Redactie

GREVĂ JAPONEZĂ la unu din cele mai bune licee din Baia Mare. Administrația Publică Locală se prăgătește în schimb de ”castaniadă” (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.