Eveniment

VREI O CARIERĂ ÎN POLIŢIA ROMÂNĂ? AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL DIN LUNA IANUARIE 2018

Dacă întotdeauna ți-ai dorit să fii polițist, acum e șansa ta să-ţi realizezi visul! Școlile de agenți de poliție îți oferă posibilitatea de a face parte din echipa noastră, a polițiștilor. Te poți înscrie până pe 5 decembrie!

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an.

Pentru o carieră în Poliție, poți candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la școala din Cluj-Napoca.

Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, respectiv https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.

Înscrierile şi depunerea dosarelor de candidat se efectuează în zilele lucrătoare, între orele 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.

Te-ar putea interesa si

Accident rutier produs pe fondul consumului de alcool în Coltău

Vasile Dale

FOTO: Un camion din Maramureș încărcat cu lemne depășește, pe linie continuă și în curbă, pe un altul

Vasile Dale

Cosmin Butuza (PSD): ”România guvernată de Dreapta Unită ține școlile închise, procedând invers decât restul Europei”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.