BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT: IMPACT VIOLENT PE CENTURA BAII MARI. O MASINA S-A RASTURNAT. SAPTE TINERI SI-AU VAZUT MOARTEA CU OCHII (GALERIE FOTO)

Un impact violent intre doua autoturisme a avut loc in urma cu putin timp pe soseaua de centura a orasului Baia Mare.

Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism BMW a iesit de pe o strada laterala in soseaua de centura, fara sa acorde prioritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul prioritar.

In urma impactului violent masina care circula pe centura s-a rasturnat pe plafon in apropierea unor conducte de distributie a gazului metan. In masina erau soferul si doua tinere. In cealalta masina erau patru tineri.

La fata locului au sosit echipajele politiei, pompierilor si SMURD. Initial s-au anuntat 4 victime. Trei dintre acestia au refuzat transportul la spital. Unul va fi dus la spital pentru investigatii. Politistii i-au testat pe conducatorii auto. In cazul celui care circula pe drumul prioritar etilotestul a indicat 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii au intocmit dosar penal pe numele acestuia pentru conducere sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa. Si celalalt sofer va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa si probabil va ramane fara permis pentru neacordare de prioritate.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Sălăjean la furat în Satu Nou de Sus

Vasile Dale

URMARE CIRC IN INTERSECTIE: POLITISTII AU LUAT PRIMELE MASURI DE SANCTIONARE. VEZI CARE SUNT ACESTEA (VIDEO)

Vasile Dale

APEL UMANITAR: Tânărul poliţist rănit grav în accidentul de la Ardusat are nevoie urgentă de sânge!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.