BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

TRAGEDIE: UNA DINTRE VICTIMELE ACCIDENTULUI DIN LAPUSEL A DECEDAT. ACCIDENTUL A FOST PROVOCAT DE UN CETATEAN DIN REPUBLICA MOLDOVA (FOTO)

Vineri, la ora 12,20, poliţiştii au fost sesizaţi că pe D.N. 1C în localitatea Lăpuşel s-a produs un accident de circulaţie. Din verificările efectuate poliţiştii au constatat că accidentul s-a produs datorită nepăstrării distanţei de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţă.

Astfel, un tânăr de 25 de ani, din Republica Moldova, care conducea un autoturism pe direcţia Baia Mare – Şomcuta Mare, în încercarea de a evita coliziunea cu autoturismul care se deplasa în faţa sa, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o băimăreancă de 54 de ani.

În urma impactului, conducătoarea auto, un pasager de 58 de ani din maşina acroşată şi un alt pasager de 28 de ani din maşina condusă de cetăţeanul moldovean au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital.

La câteva ore, pasagerul de 58 de ani, din maşina acroşată, a decedat. În momentul producerii accidentului conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările.

ACCIDENT GRAV IN LAPUSEL: UN AUTOTURISM SI O AUTOUTILITARA S-AU CIOCNIT VIOLENT. TREI VICTIME (GALERIE FOTO)

Te-ar putea interesa si

IEUD: Un bărbat și un minor s-au răsturnat cu tractorul agricol

Redactie

Cum se afumă carnea, cârnații și slănina în nordul Maramureșului. Regulile sunt transmise din generație în generație

Vasile Dale

HIDEAGA: O SOFERITA S-A IZBIT CU MASINA DE UN TIR LA HIDEAGA. EA SI TATAL EI RANITI (VIDEO CAMERE SUPRAVEGHERE EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.