BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

HALLOWEEN DE COSMAR: UN TANAR INCONSTIENT RESUSCITAT INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. ECHIPAJUL AMBULANTEI AMENINTAT SI INJURAT. BODYGUARZII SUSTIN CONTRARIUL (EXCLUSIV ACTUALIZARE)

Un incident socant a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-un club din Baia Mare. Li s-a promise o petrecere bantuita, muzica si distractie sinustru de placute. Si chiar au avut parte de asa ceva. Un barbat a cazut ca secerat iar petrecaretii au sunat la 112 si au cerut ajutor medical. Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures s-a deplasat la fata locului.

Totul a avut loc in timpul petrecerii de Halloween astazi dimineata in jurul orei 4. Dupa ce un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a lesinat, petrecaretii au sunat la 112 si au chemat ajutoare. Acestia in loc sa efectuese masaj cardiac au amenintat si injurat echipajul medical al ambulantei, intarziind astfel inceperea manevrelor de resuscitare. A fost chemata si politia la fata locului pentru a veni in ajutorul echipajului medical.

Conform medicilor, in momentul in care a devenit inconstient, daca cineva ar fi inceput compresiunile toracice si ar fi lasat echipajul ambulantei sa intervina cum au sosit la fata locului, sansele de supravietuire ar fi fost de 90%.

Pacientul a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare cu manevre de resuscitare, starea lui fiind critica. Conform unor surse se pare ca acesta este posibil sa fi consumat ceva substante interzise, combinate cu alcool si energizant. Cel putin asa sustineau ceilalti petrecareti in fata echipajelor medicale.

Acum politia face o ancheta pentru a stabili exact ce s-a intamplat exact la petrecerea de Halloween din clubul baimarean.

ACTUALIZARE 1 – POZITIA OAMENILOR DE ORDINE PREZENTI IN CLUB

„El a venit la club sa se distreze. Am discutat cu el, apoi a urcat in club. A vrut sa ne ofere si noua de baut, dar am refuzat pentru ca noi nu putem accepta bautura sau alte favoruri de la clienti. A urcat in club, a dansat, a consumat alcool pentru ca pentru asta a venit, sa se distreze. La un moment dat un coleg de-al meu a vazut ca ca isi baga mana in gat ca si cum s-ar fi inecat. S-a dus spre el dar deja era cazut pe jos. A dat lumea la o parte si a vazut ca e vanat. I-a deschis gura si i-a scos cu greu limba pentru a nu se ineca. L-a luat pe sus si l-a coborat in pub, la aer. Vreo sase persoane cred ca au sunat la 112 sa ceara ajutor.  Intre timp un client din club, care spunea ca lucreaza la Salvare, a inceput sa ii faca masaj cardiac, pana a ajuns Ambulanta. Echipajul medical a ajuns cred ca dupa vreo 20 de minute, desi statia este foarte aproape de club. Acestia au urcat in club lejer si i-au facut adrenalina si i-au pus ceva perfuzie. Clientul a continuat sa ii faca masaj cardiac inclusiv in masina Ambulantei. Nu i-a amenintat sau injurat nimeni. Din contra clientii se certau intre ei pentru a face cat mai mult loc pentru a se putea interveni. A venit si politia si cred ca au luat imaginile de pe camerele de supraveghere pentru ancheta. Apropiatii lui ziceau ca avea probleme cu inima si in club el a consumat vin” ne-a scris unul dintre oamenii de ordine din club.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramures

Tanarul a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicala. Politistii desfasoara cercetari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat. Cert este ca tanarul nu a fost agresat. Asteptam rezultatele tuturor investigatiilor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent la Tipografie. 4 victime după ce șoferul unui UBER a intrat pe roșu în intersecție (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Un fals taximetrist din Satu Mare, oprit abia după ce poliţiştii l-au blocat cu autospecialele (VIDEO)

Vasile Dale

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A IEI: Cu ia pe bicicletă

Vasile Dale

3 mesaje

Dan octombrie 29, 2017 at 10:20 am

In care bar/club?

Raspunde
cetatean octombrie 29, 2017 at 6:05 pm

bravo ambulanta! Multumesc celui care a inceput masajul (il cunosc, dar nu cred ca vrea sa se afiseze). Dar celui care a vorbit in numele „oamenilor de ordine din club”…. – daca tot vorbesti, atunci spune adevarul (daca esti asa de competent sa judeci cine , cum si ce a facut, care era „atmosfera” in club…) Tu, „omul de ordine”, mult ai ajutat echipajul de pe ambulanta sa-si faca treaba (sa resusciteze, apropo, dar nu sa-i puna „adrenalina si perfuzie”). de aia oare au fost ei nevoiti sa solicite ajutorul politiei? Asa e usor frate….

Raspunde
Bimbi octombrie 29, 2017 at 10:11 pm

Bună dimineața Românie ! Bodyguarzii și personalul din cluburi ar trebui să aibă obligatoriu cunoștințe minime, dar suficiente de a recunoaște un stop cardio respirator și să cunoască manevrele care se impun în astfel de situații. Despre achiziția unui defibrilator … salvator de viață … ce să mai zic.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.