EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VREME SEVERA IN MARAMURES: COD PORTOCALIU – NINGE ABUNDENT LA CAVNIC. SOFERI BLOCATI PE MUNTE! DRUMARII LIPSESC CU DESAVARSIRE (ACTUALIZARE/GALERIE FOTO)

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică dimineaţa, o atenţionări cod portocaliu de ninsori viscolite pentru zona montană din Maramures.

Potrivit ANM, în intervalul 28 octombrie, ora 13:00 – 29 octombrie, ora 10:00, la munte, îndeosebi la altitudini de peste 1600 m, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 65…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h și se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Intensificari temporare ale vantului cu viteze intre 45 si 55 km/ora vor fi local si in restul zonelor, cu precadere in sud-vestul si nordul Maramuresului.

La Cavnic au aparut primele probleme in trafic. Doua autoturisme aflate in pasul ce leaga Cavnicul de Budesti (Maramuresul Istoric) nu mai pot inainta din cauza derdelusului de pe drum.

Pe pagina de socializare maramuresenii care sunt in trafic au inceput sa posteze fotografii de la fata locului.

ACTUALIZARE 1

Jurnalistul Romeo Dobocan a postat in urma cu o jumatate de ora pe pagina de socializare urmatorul mesaj: „Asa arata drumul peste Cavnic acum 30 min. Trecerea peste Gutai e mai accesibila, deocamdata. Cauciucuri bune si…..noroc”.

ACTUALIZARE 2

Orasul Cavnic este fara curent electric de aproximativ doua ore. Probabil din cauza vantului puternic reteaua electrica a fost afectata.

Credit foto: Alex Cutoi, Monica Ratiu, Georgiana Trif, Radare Maramures, Romeo Dobocan – Atac la cenzura.

Te-ar putea interesa si

MĂSURI RADICALE COVID-19: O LUNĂ – Danemarca își închide granițele astăzi la ora 12.00

Vasile Dale

Ultimele clipe din viața elevului de 13 ani, mort pe terenul de fotbal. A început să se simtă rău după un energizant

Vasile Dale

VAL DE INTERVENŢII: Incendii la Sighetu Marmaţiei, Sarasău şi în Satu Nou de Sus (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.