Eveniment

CARAMBOL: PATRU MASINI AVARIATE SI O PERSOANA RANITA INTR-O INTERSECTIE DIN BAIA MARE

Ieri dimineaţă, la ora 05.45, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a fost rănită şi mai multe autoturisme au fost avariate.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului poliţiştii au constatat că accidentul s-a produs din cauza neacordării priorităţii de trecere unui alt autovehicul. Astfel, o băimăreancă de 37 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe strada Vasile Lucaciu din municipiu, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Electrolizei a efectuat un viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe drumul cu prioritate de un băimărean de 55 de ani. Autoturismul acroşat a fost proiectat într-o maşină condusă pe strada Vasile Lucaciu iar autoturismul condus de băimăreancă a fost proiectat într-o altă maşină, ce era oprită la intersecţie pentru a acorda prioritate de trecere.

În urma impactului, şoferiţa care nu a acordat prioritate de trecere a fost rănită uşor şi transportată la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale fără a rămâne internată.

Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale. (foto arhiva)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Incident sinistru în cimitirul ”Rai” din Cavnic. A intervenit poliția și SMURD-ul

Vasile Dale

ACCIDENT PE HOREA – Două mașini au fost făcute praf în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

NU A AVUT NOROC: UN BĂRBAT DIN CÂMPULUNG LA TISA A FURAT UNELTE ŞI SCULE DINTR-UN GARAJ. A FOST PRINS DE POLIŢIŞTI DATORITĂ UNEI DEPĂŞIRI NEREGULAMENTARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.