Eveniment

TALHARII: FEMEIE PRINSA DE GURA SI LOVITA CU PUMNII ZIUA IN AMIAZA MARE DE ABEL

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor JIGA ABEL şi  JIGA SAMUEL-DANIEL, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, prev. de art. 233 Cod penal.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 02.09.2017, în jurul orelor 1530,  inculpatul Jiga Samuel-Daniel, aflându-se pe o alee din apropierea râului „Săsar”, din Baia Mare, situată între Colegiul Tehnic Transilvania şi S.C. Urbis S.A., i-a pus persoanei vătămate S.V. mâna la gură, pentru a o împiedica să strige după ajutor, în timp ce inculpatul Jiga Abel i-a aplicat acesteia o lovitură cu pumnul în zona feţei şi i-a sustras din buzunarul stâng al pantalonilor un telefon mobil marca „Samsung” şi un pachet de ţigări, iar în urma agresiunii persoana vătămată a suferit leziuni corporale vindecabile în 8-9 zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

I-a smuls lantisorul de la gat

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 26.10.2017, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului ERDEI ZOLTAN NICUŞOR, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. La aceeaşi dată a fost luată faţă de acesta măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 26.10.2017, în jurul orei 12.00, inculpatul Erdei Zoltan Nicuşor, aflându-se la intrarea unui imobil situat pe str.I.L. Caragiale din municipiul Baia Mare, a smuls un lănţişor din aur de la gâtul persoanei vătămate M.M., după care a fugit de la locul faptei.

La data de 27.10.2017, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

******

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: PROCURORII ÎNCURAJEAZĂ ULTRAJUL? Pentru lovirea unui polițist cu piciorul în gură a primit doar control judiciar!!!

Vasile Dale

VIDEO: Foc la etajul 8 al unui bloc de pe bd. Decebal din Baia Mare. Proprietarul transportat la spital cu arsuri grave a murit la Spitalul din Timișoara. 60 oameni evacuați (actualizare)

Redactie

FOTO: ACCIDENT ÎN BAIA MARE – Doi tineri au fost loviți de o mașină în timp ce traversau neregulamentar bd București

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.