Recomandate

MONSTRUOS: MINORA DE 13 ANI VIOLATA REPETAT DE DOI TINERI DIN BAIA SPRIE

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor CIUC IOAN-DANIEL şi  LIBOTEAN FLAVIU-VASILE, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată, prev. de art. 218 alin. 1,3 lit. c Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În perioada august-octombrie 2016, inculpaţii Ciuc Ioan-Daniel şi Libotean Flaviu-Vasile au întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu persoana vătămată B.R.R., cunoscând că este minoră, în vârstă de 13 ani, prin constrângere fizică şi psihică, profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, în timp ce se aflau la locuinţa acestora, situată în Baia Sprie, judetul Maramureş

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Ce au găsit ofițerii antidrog la perchezițiile efectuate la clanul Drăganilor din Baia Mare. Lina, Antonio, Florin, Radu și Renata au fost arestați preventiv

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un puștan de 19 ani din Baia Mare, încătuşat de poliţie după ce ar fi pus cuţitul la gâtul mamei (actualizare)

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: Un băimărean susține că ar fi fost desfigurat de polițiști sub privirile propriului copil de 6 ani. Petrecea de ziua soției lui. Poliția susține că a cazut pentru că era beat (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult