BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE 2: IMPACT VIOLENT LA COAS. O PERSOANA INCARCERATA. SOFER ERA BAUT (GALERIE FOTO)

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp la intersectia drumului judetean 182 C cu drumul comunal 46 Coas iesire spre Copalnic Manastur.

Din primele informatii se pare ca o persoana este incarcerata in urma impactului.

Spre locul accidentului au plecat echipajele medicale dar si pompierii de la descarcerare.

ACTUALIZARE 1

Din primele cercetari se pare ca barbatul de la volan, un localnic din Coas in varsta de 67 ani a pierdut controlul volanului si s-a oprit intr-un copac. Politistii l-au testat cu aparatul etilotest rezultatul inregistrat fiind de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In momentul producerii accidentului acesta era singur in autovehicul. El a fost transportat la spital. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal.

ACTUALIZARE 2

Un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat cu autoturismul într-un copac. Accidentul s-a produs pe DJ 182C iar autoturismul se deplasa dinspre localitatea Coaş spre Copalnic Mănăştur.

Conducătorul auto, un bărbat de 65 de ani din Coaş, a suferit leziuni uşoare şi a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Furtună cu particule de steril peste Satu Nou de Sus și Săsar. Oamenii sunt otrăviți cu bună știință iar Garda de Mediu doarme în papucii statului

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: A luat foc groapa de gunoi din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

UMANITAR: Să îl ajutăm pe VICTOR să își cumpere ochelarii care aduc lumină și claritate în viața lui!

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.