BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT: A INTRAT CU BOLIDUL PE CONTRASENS DIRECT IN TAXIMETRU. CEL DE LA VOLAN SI UN PASAGER AU PLECAT (FOTO – ACTUALIZARE)

Un accident de circulatie s-a produs astazi pe bulevardul Bucuresti din municipiul Baia Mare. Din fericire nimeni nu a fost ranit doar masinile avariate.

Conform unor martori se pare ca soferul bolidului de lux a intrat cu viteza in intersectia Culturii cu Bd Bucuresti, insa nu a putut controla masina. A trecut pe contrasens si s-a oprit direct intr-un taximetru care astepta culoarea verde la semafor.

Aceeasi martori sustin ca dupa impact cel de la volan, un cunoscut afacerist din Negresti-Oas, dar si pasagerul din dreapta au coborat din autoturism si au plecat.

Politistii de la rutiera au demarat cercetarile pentru a stabili exact ce s-a intamplat.

La fata locului a intervenit politia locala pentru a dirija traficul rutier in perioada in care bolidul de lux a fost ridicat de cei de la tractari auto.

Fotografia ne-a fost furnizata de un cititor pe adresa [email protected].

ACTUALIZARE

Ieri dimineaţă la ora 08.33, la intersecţia bulevardului Bucureşti cu strada Culturii din municipiul Baia Mare, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că şoferul unui autoturism care a ajuns în intersecţie de pe strada Culturii, în momentul în care a efectuat virajul la dreapta pe bulevard, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat regulamentar la semafor pe bulevardul Bucureşti, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

În urma impactului, conducătorul autoturismului acroşat, un băimărean în vârstă de 49 de ani, a fost rănit uşor şi nu a necesitat internarea în spital.

Poliţiştii au demarat investigaţiile pentru identificarea conducătorului auto care a părăsit locul accidentului iar astăzi dimineaţă, la sediul Poliţiei s-a prezentat un bărbat de 34 de ani din Baia Mare care a recunoscut că a produs accidentul de circulaţie.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de părăsirea locului accidentului.

credit foto: emm.ro

Te-ar putea interesa si

Consiliul Județean Maramureș – Ajutoarele donate de maramureșeni ajung direct în Ucraina

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: A lovit un autoturism într-o parcare din Baia Mare și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO: O şură din Târgu Lăpuş a luat foc

Vasile Dale

3 mesaje

Cornel noiembrie 5, 2017 at 6:31 pm

serios ? altcineva zice ca era 5 secunde de accident sa a fost in masina 1 baiat si o fata…..

Raspunde
Anonim noiembrie 5, 2017 at 7:04 pm

Taximetristul a fost ranit si transportat de urgenta de un echipaj de salvare la Unitatea Primiri Urgente.

Raspunde
Daniel noiembrie 5, 2017 at 10:27 pm

Si cine este soferul ? Omul de afaceri care stie sa musamalizeze ? Nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i miroase ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.