Elevilor Şcolii nr. 2 (structură a Colegiului Economic „Pintea Viteazul”) li s-au distribuit produse expirate din data de 11 noiembrie. Cornurile au fost atât de tari, încât o fetiţă şi-a rupt un dinte în produsul livrat. Primarul Vladimir Petruţ a reclamat deja situaţia, atât la autorităţile competente, cât şi pe reţelele de socializare.

Situaţia neplăcută a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Maramureş. „Astăzi a început livrarea produselor în tot judeţul, cu excepţia unui singur lot, zona Tisa – Sighetu Marmaţiei, unde atribuirea contractului se află în perioada finală. Au fost semnalate probleme la Cavnic, unde s-au livrat produse neconforme. Vom anunţa pe forumul directorilor să ne semnaleze dacă întâlnesc astfel de situaţii, pentru a putea lua măsuri în acest sens. În cazul în care vor fi şi alte probleme, ISJ va anunţa Consiliul Judeţean şi, mai departe, Consiliul Judeţean, Protecţia Consumatorului”, a declarat, pentru InfoMM.ro, Adriana Meşter, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş.

Firma care se ocupă cu livrarea cornurilor în zona respectivă este una cu sediul în Baia Mare.

ACTUALIZARE 2 – O echipă comună alcătuită din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, Inspectoratul Şcolar şi Comisariatul Judeţean de Protecţie a Consumatorului s-a deplasat în Cavnic. „S-a depus o reclamaţie la noi. Colegii noştri s-au deplasat la faţa locului, pentru a cerceta ce s-a întâmplat”, a declarat, pentru InfoMM.ro, Mădălina Cardoş, comisar-şef al CJPC Maramureş.

ACTUALIZARE 3 – În Cavnic, au ajuns 400 cornuri. S-a anunţat că laptele este pe drum, în ciuda faptului că deja copiii au plecat de la cursuri. „Produsele sunt vechi, aşa ceva nici la porci nu dai!”, a exclamat primarul Vladimir Petruţ. (InfoMM.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.