Eveniment

DUPA CE MANCAT CORNUL LA SCOALA: ELEV DE 12 ANI INTERNAT LA INFECTIOASE. MEDICII NEAGA INFORMATIA!

Astazi, ziarul online InfoMM.ro a publicat o stire conform careia mama unui baiat in varsta de 12 ani a fost dus de mama lui la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare. Conform declaratiilor mamei, acesta ar fi consumat la scoala cornul primit, dar si merindea pe care i-a pus-o mama lui in ghiozdan.

”Am fost, ieri să-l iau de la școală și totul a fost ok. După ce am ajuns acasă i-am zis să mănânce și a spus că nu îi este foame pentru că a mâncat cornul (n.r.-cornul de la școală). După o oră și ceva  a început să îl doară capul și burta. Apoi a avut diaree și a început să vomite. Până la ora 09.00 seara tot a vomitat și tremura. Avea frisoane și s-a albit. M-am speriat și l-am dus la urgență. Am fost la spitalul mare și m-au întors de acolo. Au zis să merg pe Baia Sprie. Când am ajuns la Spitalul de Infecțioase au zis că trebuie să îl interneze. Noi nu ne-am dat seama aseară ce a mâncat. Doctorul a întrebat că ce a mâncat și eu i-am zis că nu știu, nu m-am gândit că are vreo importanță, în acel moment să spun că a mâncat cornul la școală. Pe urmă l-am întrebat pe copil ce a mâncat la școală. El a zis că merindea și cornul. El acasă nu a mai mâncat nimic și nu a băut nimic. De la merinde nu i s-a făcut rău pentru că și fata mea a mâncat merindea și ea este bine, a fost azi la școală și nu a dat semne că i-ar fi rău. Fata nu a mâncat corn. Deci de la corn s-a îmbolnăvit. Acum este internat, face perfuzii, iar în această dimineață am fost ca să vorbesc cu mediculși i-am spus că sunt mama băiatului de aseară care a fost la urgență. El a zis care băiat că la noi au venit azi noapte mai mulți copii. Nu știu să vă spun dacă și ei sunt acolo din cauza cornului. Copilul va rămâne internat mai multe zile.” a declarat mama baiatului pentru InfoMM.ro.

Managerul Spitalului neaga informatiilor



Contactata telefonic dr. Sorina Bîrle, managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare a negat vehement informatiile. Inclusiv a faptului ca ieri ar fi ajuns la spital mai multi copii.

“Nu! Nu! Nu avem asa ceva ca m-am interesat ca m-au mai sunat si de la (un cotidian local n.r.) si m-am interesat. Nu avem asa ceva. Nu au fost nici in timpul garzii, nici in timpul diminetii. Nu am avut asa ceva. Chiar am intrebat”.

Intrebata daca ieri a fost adus si internat un copil de 12 ani care a mancat corn la scoala, medicul a spus: “Nu, nici vorba. Si nici nu au fost ajuns mai multi copii. La garda au fost cam acelasi numar de persoane care vin zilnic. Virozele au fost cele mai frecvente” a conchis dr. Sorina Bîrle, managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare.

CITESTE CE S-A INTAMPLAT LA CAVNIC

CAVNIC: LAPTELE SI CORNUL – PRODUSE EXPIRATE DISTRIBUITE ELEVILOR. O FETITA SI-A RUPT UN DINTE (FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

AMENDĂ DUPĂ AMENDĂ: 1.000 de lei ”premiu” pentru un borșean care a scris pe facebook că polițiștii ar trebui împușcați

Vasile Dale

BILANŢ CORONAVIRUS 27 APRILIE: 303 cazuri noi, total – peste 11.000, Maramureş – 70

Vasile Dale

BAIA MARE: Acțiune informativ-preventivă în contextul noilor modificări legislative în domeniul prevenirii infectării cu Sars-Cov2

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult