BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NENOROCIRE LA TAUTI MAGHERAUS: TIR CU PIETRIS RASTURNAT, MASINI DISTRUSE. CINCI VICTIME SI TRAFIC BLOCAT (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulatie s-a petrecut in urma cu putin timp pe drumul national 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza orasului Tautii Magheraus, langa biserica.

Din primele informatii in accident au fost implicate trei autovehicule: un autotren plin cu pietris, care s-a rasturnat dar si doua autoturisme.

Trei persoane au ramas incarcerate. Echipajele SMURD, Ambulantei, pompierii de la descarcerare si politistii intervin la fata locului. Traficul este blocat.



ACTUALIZARE – ISU MARAMURES

Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit astăzi pe DE 58, în localitatea Tăuții Măgherăuș în cazul unui accident rutier.

Pompierii băimăreni s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, echipajul de terapie intensivă mobilă al S.M.U.R.D. și autospeciala de descarcerare grea. În urma accidentului au rezultat 5 victime, nici una încarcerată, cu vârste cuprinse între 18 și 46 de ani. Victimele au fost stabilizate, iar apoi transportate la spital de către echipajul SMURD și echipajele SAJ prezente la fața locului.

ACTUALIZARE 2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră circulaţia rutieră este blocată pe DN1C, în localitatea Tăuţii Măgherăuş, judeţul Maramureş, din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 158+900 de metri, în care un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat peste un autoturism.

În acest moment traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea remedierii problemei, fiind prezente la faţa locului echipaje de poliţie, pompieri şi medicale. În urma incidentului au rezultat 5 victime, dintre care 3 încarcerate.

ACTUALIZARE 3 – ORA 15.40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este reluată pe DN1C, în localitatea Tăuţii Măgherăuş, judeţul Maramureş, după ce anterior a fost oprită pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 158+900 de metri, în care un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat peste un autoturism. În urma incidentului au rezultat 5 victime, dintre care 3 rănite grav.

ACTUALIZARE 4 – IPJ Maramures

Un bărbat în vârstă de 47 ani care conducea o autobasculantă pe DN 1C nu a adaptat viteza într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens. Astfel, a intrat în coliziune cu un autotren şi un autoturism. Pasagerii autoturismului acroşat au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO CITITORI: Evenimente neplăcute pe șoselele județului. Tamponare la Sighet, BMW în podeț la Vișeu de Sus

Vasile Dale

BAIA MARE: Dosar penal pe numele unui bărbat care a produs un accident rutier după ce s-a urcat beat la volan

Redactie

FOCAR DE INFECTIE: FARA TOMBEROANE DE GUNOI LANGA SCOALA NR 3 RADEASA DIN VISEU DE SUS (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult