Eveniment

L-aţi văzut? MUREŞAN ALEXANDRU MARIO, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul mamei sale din Ardusat (ACTUALIZARE)

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare a unui minor reclamat dispărut de la domiciliu şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că MUREŞAN ALEXANDRU MARIO, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul mamei sale din Ardusat la data de 01.11.2017 şi până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.60 m, păr castaniu, creţ, ochi albaştri, fără semne particulare. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză de culoare verde, blugi albaştri şi era încălţată cu bocanci de culoare neagră.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre MUREŞAN ALEXANDRU MARIO sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262-207763.

ACTUALIZARE: Minorul declarat dispărut a fost găsit de poliţişti

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, minorul în vârstă de 15 ani, reclamat dispărut de la locuinţa mamei sale din Ardusat, a fost găsit. Pe perioada dispariţiei acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Minorul a fost predat familiei, solicitându-se revocarea urmăririi naţionale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: AU ÎNCEPUT LUPTELE ÎNTRE CLANURILE DE INTERLOPI – Fiica lui Zorro bătută și amenințată cu toporul de unchi

Vasile Dale

Controale OPC la operatorii economici din Săpânța și din zona pieței din Sighetu Marmației

Redactie

EXCLUSIV ULTIMĂ ORĂ: Suspecții din Vișeu de Sus au fost reținuți de polițiști pentru 24 ore. Aduși în arest

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.