Nu trece o zi fără să auzim de accidente rutiere, de oameni morţi sau răniţi în urma unor evenimente rutiere şi până nu se întâmplă cuiva drag tratăm accidentele ca pe o simplă ştire sau ceva care se poate întâmpla doar altora.

Ieri, în jurul orei 17.30, poliţiştii maramureşeni au înregistrat încă un accident rutier mortal. O femeie în vârstă de 85 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe D.J.109F, în localitatea Lăpuş, în apropiere de axul drumului, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din localitate.

Cercetările efectuate de poliţişti au relevat că din cauza condiţiilor meteo vizibilitatea era redusă, carosabilul era umed iar iluminatul public stradal era nefuncţional.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotesc şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii reamintesc pietonilor că îşi pun viaţa în pericol ori de câte ori circulă neregulamentar, traversează fără să se asigure sau se deplasează pe timp de noapte sau când vizibilitatea este redusă fără a purta elemente fluorescent reflectorizante. De asemenea poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să conducă preventiv, cu viteză adaptată condiţiilor de drum! Preţuiţi viaţa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.