BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NEACORDARE PRIORITATE: DOUA MASINI S-AU CIOCNIT IN BAIA MARE. ACCIDENT SI LA VADU IZEI (GALERIE FOTO)

BAIA MARE

Un accident de circulatie s-a produs astazi in urma cu putin timp la intersectie strazilor Oborului cu Ariesului. Din primele informatii se pare ca un sofer a iesit in strada principala fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar. Din fericire in urma impactului nimeni nu a fost ranit, doar masinile avariate.

VADU IZEI

Azi-noapte, la ora 00.10, poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că pe D.N.18, în localitatea Vadu Izei, s-a produs un accident de circulaţie.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că un tânăr de 24 de ani din Berbeşti, care se deplasa cu un autoturism dinspre localitatea de domiciliu spre Sighetu Marmaţiei, a intrat în coliziune faţă spate cu un camion oprit pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers.  În momentul producerii accidentului camionul avea în funcţiune luminile de poziţie şi de avarii iar şoferul autoturismului nu purta centura de siguranţă.

În urma impactului, tânărul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Conducătorul camionului, un bărbat de 44 de ani din judeţul Sălaj, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Dosare penale pentru că au urcat băuţi la volan, 46 de vitezomani sancţionaţi de poliţişti

Vasile Dale

Andreea Cozneac (16 ani) este primul artist din Vișeu de Sus prezent la talent-show-ul de folclor ”Vedeta populară”. Angela Buciu o va susține

Vasile Dale

CORONAVIRUS / 16 AUGUST: Record de decese în Maramureş – patru în 24 de ore. Numărul persoanelor infectate în judeţ a depăşit 800

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.