BREAKING NEWSRecomandate

ACCIDENTE: DOI SOFERI AU AJUNS CU MASINILE PRIN SANTURI IN BAIA MARE SI BORSA (GALERIE FOTO)

Doua accidente rutiere au avut loc astazi pe raza oraselor Baia Mare si Borsa. In ambele cazuri autoturismele au ajuns in santuri, cel mai probabil din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum – carosabil ud sau inghetat.

In Baia Mare soferul unui autoturism care tracta o remorca a ajuns in santul din stanga directiei de mers pe strada Europa. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

La Borsa, pe drumul national 18, in zona Garii, soferul unui vehicul a iesit de pe carosabil si s-a oprit intr-un sant. Martorii sustin ca partea carosabila era inghetata si probabil soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum.

Fotografiile ne-au fost trimise de cititorii nostri. Daca ati surprins imagini foto sau video cu evenimente produse pe soselele Maramuresului, le asteptam pe adresa de email: [email protected].

Te-ar putea interesa si

A AJUNS DUPĂ GRATII: Traficant de droguri, prins în Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

AU TĂCUT MÂLC. DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ AU RECUNOSCUT: „Puţulică de Vişeu” şi cu un tovarăş din Fălticeni au vrut să evadeze din arestul poliţiei

Redactie

MApN sporeşte paza la toate unităţile militare din ţară. Un individ mascat a furat pistolul mitralieră şi muniţia unui soldat, într-o unitate din Mamaia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.