Eveniment

JANDARMII MONTANI LA DATORIE: TURIST BEAT SALVAT DE LA INGHET DE LA CASCADA CAILOR DIN BORSA (FOTO)

În ziua de 2 decembrie a.c.,în jurul orei 13.00, colegii noştri din cadrul Postului de jandarmi montan Borşa au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe traseul Complex Turistic Borşa-Cascada Cailor, un bărbat are nevoie de ajutor.

Jandarmii s-au deplasat în acea zonă, întâlnindu-se pe traseu cu membrii Salvamont Borşa care se îndreptau spre acelaşi loc. Ajunşi în acea zonă, la aproximativ 500 metri de Cascada Cailor, au observat un bărbat care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a temperaturii scăzute, precum şi a faptului că persoana nu era echipată corespunzător, exista riscul ca sănătatea să-i fie pusă în pericol astfel că, jandarmii împreună cu membrii salvamont au transportat persoana la Staţia Teleferic de unde a fost preluată de către un echipaj de pe ambulanţă.



În cazul în care sunteţi victima unui accident pe pârtia de schi sau martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială sau fapte de natură să tulbure liniştea publică, sunteţi rugaţi să solicitaţi sprijin prin sistemul unic de urgenţă ‘112’ , de asemenea, vă puteţi adresa direct echipajelor de jandarmi montani din zonă.

Informatii furnizate de Cpt. Radu Vasile Nicolae, Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un șofer din Mireșu Mare a fugit 10 km cu poliția pe urme. Feciorul de polițist era drogat si circula cu 128 km/ora prin localitate

Vasile Dale

VIDEO: Doi tineri au furat scaune de pe terasa Magic Cafe din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Minor de 16 ani salvat de cadrele medicale ale Ambulanței din Parcul Mare din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult