BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ATENŢIE ŞOFERI semaforul la nivelul cu cale ferată din Hideaga nu funcţionează! ASIGURAŢI-VĂ înainte să treceţi!

Semaforul trecerii la nivel cu cale ferată din Hideaga nu funcţionează, după ce a fost acroşat de un autoturism  condus de un şofer aflat sub influenţa alcoolului. Având în vedere faptul că lucrările de reparaţii ale instalaţiei ar putea dura până la sfârşitul săptămânii, poliţiştii îi roagă pe şoferii care se deplasează pe D.J.193, pe ruta Hideaga-Ardusat să se asigure înainte de a trece calea ferată!

Aseară, la ora 22.20, în urma unei sesizări prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană se deplasează cu autoturismul fără a respecta normele rutiere, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă pe D.J.193, în localitatea Hideaga.

Autoturismul în cauză a fost găsit în afara părţii carosabile, pe partea stângă a direcţiei de mers. Poliţiştii l-au identificat pe şofer, un băimărean de 56 de ani, şi au constatat că acesta a lovit cu autoturismul panoul de control al semaforului trecerii la nivel cu cale ferată din Hideaga.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că băimăreanul avea o concentraţie de peste 0.80mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – CĂUTĂRI pe vf Polonica: Doi tineri din Ucraina au fugit din țară pentru nu fi trimiși pe front. Ei s-au rătăcit în munții Maramureșului la cota 1.600 m (actualizare)

Vasile Dale

Și-au prins superiorul cu aparatul radar: Agenți de la rutieră (foști actualmente), dar și ofițerul au fost trimiși în judecată după 4 ani de anchetă

Vasile Dale

Inspectoratul pentru Situații de Urgență face angajări: Peste 1.500 de posturi scoase la concurs

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.