ImportantNational

DE CRACIUN: ASOCIATIA MARAMURES DIN TORINO A ORGANIZAT UN CONCERT DE COLINDE. MOSUL A VENIT PENTRU COPII (FOTO/VIDEO)

Ca fiecare an, Asociatia Maramures din Torino, presedinta Liliana Solomon, a organizat un concert de colinde pentru românii departe de casă. Si tot ca în fiecare an nu a lipsit Mos Crăciun cu daruri pentru copii. De data aceasta mosul a fost mai darnic si a dat cadouri tuturor invitatilor prezenți in sala.

Cei mai tineri colindatori au fost doi copilasi. Roberta si Leonardo, 7 ani.
Ne-a încântat cu vocea ei Roxana Corban, maramureseanca care trăieste la Torino. In final ne-a colindat Grupul Iza. Am văzut lacrimi in ochii oamenilor, i-am văzut colindand si dansand.

La eveniment a fost prezent si presedintele asociatiei Lumina, Francesco Paganelli, italian căsătorit cu o româncă. Nu a lipsit cosul cu colaci, nuci si portocale, adus de doamna Tatiana Ghiur, o barladeanca care iubeste tradiția din toate zonele României. A fost ca în sânul familiei. O atmosferă magică cu oameni minunați. La concert au venit oameni din Milano, Piacenza si Asti. A fost ceva de vis.

Informatii furnizate de Liliana Solomon, presedintele Asociatiei Maramures din Torino

Te-ar putea interesa si

FOTOGALERIE. Percheziții de amploare în Maramureș și Satu Mare. Ofițerii antidrog au descoperit 240.000 euro ”de recuzită”, droguri și un pistol

Vasile Dale

Vernisajul expoziției temporare Medio Monte – spiritul locului în repere identitare

Redactie

Vișeuoan săltat și reținut de polițiștii din Cluj pentru înșelăciune. Închiria utilaje, apoi ”le evapora” și nu mai plătea nici chiria pentru ele

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.