EvenimentRecomandateTara Chioarului

PERCHEZITII LA SATULUNG: BARBAT SI FEMEIE SALTATI DE POLITISTI. AU FURAT DINTR-UN MARKET SI AU INSELAT UN SHOP DE MOBILE

Ieri, 11 decembrie, poliţiştii din Şomcuta Mare au identificat două persoane domiciliate în Satulung, bănuite de comiterea infracţiunilor de furt, înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În cadrul activităţilor de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Şomcuta Mare cu privire la un furt dintr-o societate comercială din oraş sesizat în cursul lunii noiembrie, s-a constatat că bănuiţi de comiterea faptei sunt o femeie de 31 de ani şi un bărbat de 32 de ani, ambii domiciliaţi în Satulung. Investigaţiile efectuate au relevat că cei doi au reuşit să sustragă dintr-un supermarket din oraş băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 800 de lei.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că cei doi au folosit ilegal o copie de pe cartea de identitate a unei persoane, reuşind astfel să încheie patru contracte cu o reţea de telefonie mobilă şi să-şi însuşească pe nedrept patru telefoane mobile, în valoare de peste 14 000 de lei.

În urma unei percheziţii domiciliare efectuată de poliţişti la locuinţa celor doi bănuiţi au fost ridicate mai multe bunuri pentru completarea probatoriului.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un șofer s-a răsturnat cu mașina la intrare în Lăpușel

Redactie

Ultima ora: Accident pe DN1C in zona Dealul Dura din cauza derdelusului de pe sosea (FOTO)

Vasile Dale

DOLIU ÎN LUMEA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI MARAMUREŞEAN: A murit prof. Ilie Marinca, fost director al școlii din Fărcașa, director în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”

Redactie

4 mesaje

Tttttttt decembrie 16, 2017 at 12:57 am

Rrrrr

Raspunde
Branza decembrie 27, 2017 at 3:06 am

Haaa

Raspunde
Branza decembrie 27, 2017 at 3:08 am

Bine Dale bravooooooo Iesti tare pr …..st

Raspunde
Saltati decembrie 27, 2017 at 3:10 am

Saltatiar pa tine sa te salte

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult