Recomandate

IN DRUM SPRE SCOALA: O SOFERITA A ACCIDENTAT TREI ELEVI CARE TRAVERSAU BD REPUBLICII REGULAMENTAR

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care trei minori cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, au fost accidentaţi pe o trecere pentru pietoni, pe bulevardul Republicii din municipiu.

Evenimentul rutier s-a produs marţi dimineaţa la ora 08.20, când conducătoarea unui autoturism i-a surprins şi accidentat pe cei trei copii care traversau strada regulamentar. În urma impactului una dintre victime a rămas internată în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto, o femeie în vârstă de 52 de ani din Baia Mare a fost testată cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost 0. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Hotel Mara, transformat în centru de carantinare (FOTO, VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

FOTO: Mocănița în care se aflau peste 150 de turişti a deraiat pe Valea Vaserului. Circulaţia feroviară a fost blocată timp de două ore

Vasile Dale

(ACTUALIZARE) FOTO: ”Noaptea ca hoții?” Ora 23.38 – Ce căuta în birourile direcțiunii Școlii Generale ”Lucian Blaga” directoarea ce fusese deja demisă de ISJ Maramureș?

Vasile Dale

1 mesaj

hondabm decembrie 14, 2017 at 1:16 pm

Buna!
In legatura cu articolul de mei sus vreau sa-mi spuna cineva ce inseamna ca au trecut regulamentar, s-au oprit inainte de trece si s-au asigurat???????????????
In codul rutier si pietonul trebuie sa se asigure nu numai conducatorul auto sa se apropie de trecere cu viteza redusa pentru evitarea oricarui pericol!!!!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.