RecomandateTara Codrului

ULTIMA ORA: IMPACT INTRE DOUA MASINI LA INTRARE IN LUCACESTI. UN SOFER RANIT. ACCIDENT SI IN RECEA (FOTO)

Doua accidente rutiere s-au produs in aceasta seara pe raza localitatilor Lucacesti si Recea. Evenimentele rutiere s-au soldat cu pagube materiale importante dar si cu o persoana ranita usor.

La intrarea in Lucacesti dinspre Danesti doua autoturisme s-au ciocnit iar una dintre masini dupa ce a ricosat intr-un gard, s-a oprit intr-un stalp de curent. Din fericire doar unul dintre soferi a fost ranit usor, insa masinile au fost avariate. La fata locului intervine un echipaj SMURD si Politia. Cauza accidentului pare a fi o neasigurare in efectuarea manevrei de depasire.

Un alt accident rutier s-a produs tot in aceasta seara pe DN1C la intrarea in Recea dinspre Baia Mare. Un autoturism a ajuns intr-un podet iar de acolo a fost proiectat in curtea unui localnic.



vo reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

DIN CAUZA VITEZEI EXCESIVE / ACTUALIZARE: Şofer plecat de la locul faptei după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţ la bariera de la Hideaga (FOTO CITITORI)

Vasile Dale

FOTO: Impact nimicitor pe DN19 Livada – Sighetu Marmatiei. Trei răniţi, unul este resuscitat. Implicata o maramureseanca

Redactie

CJSU MARAMUREŞ: Măsuri de precauție pentru prevenirea și limitarea unor posibile îmbolnăviri cu Coronavirus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult