Recomandate

ACTUALIZARE: UN AUTOBUS CU MUNCITORI DE LA ARAMIS A LUAT FOC IN LAPUSEL (FOTO/VIDEO)

Un autobus care efectueaza transport de muncitori de la Aramis spre Chelinta se pare a luat foc pe drumul national 1 C, la iesirea din Lapusel spre padurea „Doua Veverite”.

Se pare ca tocmai muncitorii l-au avertizat pe soferul autobusului despre faptul ca din zona motorului iese fum. Aceasta a oprit imediat si alaturi de cei din autobuz au adus apa cu galetile dintr-o fantana din Lapusel si au aruncat-o pe motorul ce luase foc.

La fata locului a sosit si un echipaj al Ambulantei, politia din Recea, dar si un echipaj al ISU Maramures. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT CU VICTIME LA BERBEŞTI: Patru victime, după ce un şofer de 20 ani s-a izbit cu maşina de un gard, apoi de un podeţ

Redactie

Guvernul interzice destrăbălările pe bani publici. Primăriile nu vor mai putea aloca bani pentru târguri de Crăciun, Castaniade, Revelioane în stradă sau alte chefuri

Vasile Dale

INTERVENŢIE LA BISTRA / ACTUALIZARE: Un bărbat a suferit multiple arsuri după ce a vrut să facă focul folosind benzină. Va fi transportat cu elicopterul la Spitalul de Arşi (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.