Eveniment

DEMISII LA VARFUL SINDICATULUI DIAMANTUL ROMANIA. MOTIVUL – POLITISTII PENSIONARI VOR REPREZENTA SINDICATUL LA DISCUTIILE CU MAI

Demisii de onoare la nivel inalt in SPR Diamantul Romania. Vicepresedintelui SPR Diamantul Tomoiaga Ion, dar si conducerea sindicatului de la nivelul ITPF Sighetu Marmatiei, si-au dat astazi demisia din functii.

Motivul este acela ca la nivelul conducerii Sindicatului s-a luat decizia ca saptamana viitoare politistii sa fie reprezentati de sindicalisti pensionari, nicidecum de cei care sunt inca in activitate.

Vicepresedintelui SPR Diamantul Tomoiaga Ion a considerat ca politistii trebuie reprezentati de oameni care sunt in sistem si care stiu cu ce neajunsuri se confrunta angajatii. Mai mult,  discutiile despre statutul politistului trebuie discutate cu politistii activi.

Vom reveni

(foto arhiva)

Te-ar putea interesa si

COMISARUL ȘEF VITEZOMAN – 114 km/oră în localitate: Liviu Grozavu, șeful Anticorupție Maramureș, a rămas fără permis de conducere pentru 3 luni

Vasile Dale

IMPACT NIMICITOR: S-A IZBIT CU MASINA INTR-UN STALP DIN BETON LANGA BENZINARIA DE PE DEALUL GROSILOR (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un inspector vamal ar fi capul unei reţele de contrabandişti! Ascundeau ţigările în boxe

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.