EvenimentMaramuresul Istoric

OM CU SUFLET MARE: UN VISEUOAN INCEARCA SA AJUTE O LOCALNICA CE ARE NEVOIE DE UN TRANSPLANT DE CELULE STEM. ARE NEVOIE DE 20.000 EURO

Caz umanitar la Viseu de Sus. Un viseuoan, pe numele lui Adrian Andreica, taximetrist, politician, dar nu in ultimul rand om, incearca sa mobilizeaza oamenii care au potenta financiara, sa vina in ajutorul unei localnice ce are nevoie de un transplant.

„In urma cu aproape 6 ani, la prima actiune umanitara, am cunoscut-o pe aceasta doamna, Roba Rozalia, din Viseu de Sus! De atunci, in fiecare an, inainte de sarbatori, alaturi de colegii mei, am incercat sa-i aducem un zambet pe chipul ei. Insa, tot de la an la an starea ei de sanatate s-a agravat vizibil si are nevoie de ajutorul nostru!!!

Inainte si dupa actiunea umanitara care am facut-o de aceste sarbatori, am primit multe mesaje si telefoane in care mi-ati cerut sa va indrum catre cineva care are nevoie de ajutorul vostru pt ca vreti sa faceti o fapta buna! Eu va raspund aici la toti si va indrum catre d-na Roba Rozalia care chiar are nevoie de ajutorul vostru, oricat de mic ar fi!!!!

D-na Rozalia a primit o veste buna, mai exact ca se poate face un transplant de celule stem, veste care insa a fost umbrita repede, pentru ca acest transplant costa 20.000 euro!

Haideti sa o ajutam sa stranga aceasta suma din putinul fiecaruia! Va multumesc din suflet…si va rog distribuiti in numar cat mai mare!” este mesajul lui Adrian Andreica.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Scandal și proteste la OS Strâmbu Băiuț – Oamenii plătesc 10 mc lemn de foc și ar primi 10 m steri. Poliția s-a autosesizat

Vasile Dale

Furt de andezit la Ocna Şugatag

Vasile Dale

WEEKEND: Polițiștii maramureșeni au depistat mai mulţi şoferi care au comis infracțiuni la regimul rutier

Redactie

1 mesaj

Încă anonim decembrie 19, 2017 at 11:31 pm

Da, exact cum ma așteptam. Cineva urmărește sa culeagă laurii. Ok, tot respectul pentru gestul umanitar al domnului Andreica de a încerca să mobilizeze o masă de oameni venind în ajutorul doamnei Rozalia, dar nu mi se pare ceva atât de extraordinar încât trebuie transformat într’o știre.
Din păcate grandomania, megalomania sunt vizate mai mult decât gestul în sine. Oamenii se pot mobiliza și fără ridicatul în slăvi sau transformarea acestui domn Andreica într-un erou.
Se așteaptă o știre cu titlul : ” Un Vișeuoan a ajutat o localnică…”, nicidecum una cu titlul de mai sus.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.