BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SIGHETU MARMATIEI: Percheziţie la o persoană bănuită de comiterea mai multor furturi din locuinţe (FOTO)

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat ieri o percheziţie domiciliară, la locuinţa unei persoane bănuită de comiterea mai multor furturi din locuinţă.

Ieri, 19 decembrie, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, la o persoană bănuită de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe şi garaje. Sigheteanul este bănuit că în cursul lunii mai a.c. ar fi pătruns prin efracţie într-un garaj de pe raza municipiului, de unde a sustras mai multe bunuri.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat aproximativ 50% din bunurile sustrase din garaj dar şi mai multe unelte electronice, telefoane, ceasuri, băuturi alcoolice, produse cosmetice susceptibile a proveni din comiterea mai multor furturi din locuinţă. Toate acestea au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a sigheteanului, stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au fost comise faptele, identificarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

PNL a câștigat alegerile parlamentare în Maramureș

Vasile Dale

INTERVENŢII: Şase situaţii de urgenţă pentru pompierii maramureşeni, în trei zile

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: De două zile arde vf Plaiului din Vișeu de Sus. 14 incendii de vegetație au făcut ravagii în Maramureș în nici 24 de ore

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.