BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

INCENDII: ACOPERISUL UNUI SERVICE AUTO DAR SI LA O LEMNARIE IN FLACARI IN BAIA MARE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Pompierii maramureseni intervin in aceasta seara pentru stingerea a doua incendii izbucnite in Baia Mare.

Pe strada Margeanului pompierii maramureseni intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperisul unui service auto. Deocamdata nu se cunosc motivele izbucnirii focului. La fata locului au fost trimise si echipaje ale politiei si ambulantei.

Si tot in Baia Mare, militarii au intervenit pentru stingerea unei lemnarii situate pe strada Podul Viilor.

ACTUALIZARE

Pompierii băimăreni au intervenit ieri, 21.12, cu 4 echipaje de stingere pe strada Mărgeanului din Baia Mare, unde acoperișul unei societăți comerciale a fost cuprins de flăcări. În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violență la acoperiș pe o suprafață de circa 400 de metri pătrați.  Flăcările au distrus acoperișul din lemn, tavanul din lemn și rigips, aparatură electronică, obiecte de mobilier, piese și componente din magazia societății comerciale.

Tot ieri, pompierii băimăreni au intervenit și pe strada Podul Viilor din Baia Mare pentru a lichida un incendiu izbucnit la o magazie. Focul a mistuit circa 2 metri pătrați de material lemnos și diverse scule electrice.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat 2 incendii. În cazul primului incendiu a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului, iar în al doilea caz, unde incendiul a izbucnit în camera de zi a unei case, au ars 3 geamuri și 4 uși de termopan, diverse obiecte de mobilier și aparatură electronică.

Te-ar putea interesa si

Buni Ioana din Poienile Izei a împlinit 100 de ani. A fost la doctor doar o singură dată toată viaţa (VIDEO)

Vasile Dale

INCREDIBIL: Un șofer beat criță s-a izbit cu mașina de o alta parcată în curtea bisericii din Moisei. Fără permis și drogat la volan prins în Borșa

Vasile Dale

VISEU DE SUS: Șase cetățeni din India, opriți la frontiera de nord a țării

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.