BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

S-AU TREZIT JUDECATORII: PISTOLARUL DE 17 ANI DIN CLUB ISI VA PETRECE CRACIUNUL DUPA GRATII. MASCATII I-AU FACUT O VIZITA

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat ieri o percheziţie domiciliară, la locuinţa tânărului care a intrat cu o armă într-un club din Baia Mare.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase continuă activităţile de investigare şi documentare, în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor pe numele tânărului de 17 ani care în noaptea de sâmbătă spre duminică a intrat cu o armă într-un club din Baia Mare. Ieri, 20 decembrie, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza oraşului Vişeu de Sus, la locuinţa tânărului.

Tot ieri, Tribunalul Maramureş a dispus înlocuirea măsurii arestării la domiciliu cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului, stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au fost comise faptele, identificarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea acestora la răspundere penală.

EXCLUSIVITATE: TANAR PRINS DE UN AGENT QUICK PROTECT CU UN REVOLVER CU GLONT INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. POLITIA ESTE IN ALERTA MAXIMA (GALERIE FOTO)

EXCLUSIVITATE: PISTOLARUL DE NUMAI 17 ANI DIN CLUB A FOST SALTAT DE POLITIE. AVEA DROGURI ASUPRA LUI. SE POZA CU PISTOALE PE FACEBOOK (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

URMARE INCIDENT CLUB DE NOAPTE: PISTOLARUL DE 17 ANI DIN CENTRUL VECHI A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Îți vine să vomiți când vezi ce au găsit inspectorii ANPC într-o benzinărie din Baia Mare

Vasile Dale

Baia Sprie: Percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Vasile Dale

APELARE NEJUSTIFICATĂ A 112: Un tată a fost sancţionat după ce fiica sa de 9 ani a sesizat dispariţia verişoarei sale

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.