Maramuresul IstoricRecomandate

IARNA: Vizibilitate redusă de ceață în partea de sud a municipiului Baia Mare, în Pasul Gutâi și pe Dealul Ștefăniței (GALERIE FOTO)

Vremea a fost în general închisă și apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul a fost mai mult noros. Pe arii extinse, temporar a nins slab. Trecător precipitațiile au fost și sub forma de burniță care a contribuit la formarea poleiului. Vântul a suflat slab, la moderat cu intensificări în zona montana înaltă de până la 65 km/h viscolind ninsoarea (vf. Iezer). Temperatura maximă a fost cuprinsă între -3 grade Celsius la Ocna Șugatag și -1 grad Celsius la Baia Mare, Sighetu Marmației. În zona montană înaltă s-a semnalat ceață.

Circulația pe sectoarele de drumuri naționale din județ se desfășoară în condiții de iarnă. Nu au fost semnalate probleme în trafic din cauza condițiilor meteorologice. Vizibilitatea este redusă de ceață în partea de sud a municipiului Baia Mare, în Pasul ,Gutâi și pe Dealul Ștefăniței. Ninge slab la Borșa, în Pasul Prislop. În zona Baia Mare cade burniță. Este în vigoare o atenționare cod galben de polei în zona joasă a județului Maramureș. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență recomandă conducătorilor auto să circule preventiv și să își adapteze viteza la condițiile meteorologice și cele din trafic S-a acționat cu 19 utilaje și s-au împrăștiat 197 tone de material antiderapant. În Pasul Prislop, pe DN 18, între km 160 și km 180 se găsește depus un strat de zăpadă frământată care măsoară până la 1 cm. Celelalte sectoare de drumuri naționale au partea carosabilă umedă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu la Căminul de nefamilişti de la fosta Exploatare Minieră Herja

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Doi militari răniţi grav la Cerneşti. S-au rostogolit cu mașina pe câmp (actualizare)

Redactie

Preluare 2mnews.ro: Directorul administrativ al Spitalului Județean din Baia Mare, Simona Cremene, a recunoscut că a comis infracțiunea de înșelăciune

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.