EvenimentImportant

ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI: SINDICALISTII DECUS AU ADUS ZAMBETE PE CHIPURILE COPIILOR NEVOIASI (GALERIE FOTO)

Pentru că păstrează datina străbună, pentru că Moş Crăciun nu trebuie să rămână un vis neîmplinit şi pentru că bucuria pe care o primim atunci când dăruim este una specială, sindicalistii DECUS si SED LEX au adus zambetul pe buzele unor copii nevoiasi din Maramures.

Ion Tomoiaga, presedintele SNPR Decus Maramures, Gabi Ivanov, presedintele SNPR Decus si vicepresedinte SED LEX, vicepresedintii Marius Arsenescu si Adrian Fortoni, au venit in Maramures special pentru a fi aproape de presedintele SNPR Decus Maramures in incercarea de a aduce zambetul pe buzele mai multor copii cu nevoiasi din Maramuresul Istoric.

Cu zâmbete în priviri, cu sclipiri în ochi, copiii au aşteptat cu nerăbdare să deschidă pachetele trimise de Moş Crăciun special pentru ei. I-au încântat fructele, dulciurile, articolele de îmbrăcăminte şi celelalte cadouri însă, mai mult decât atât, au învăţat că nimeni nu e singur pe lume. Astfel, misiunea de suflet a fost o surpriză primită cu drag de către gazde şi un prilej de bucurie sinceră.



Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Şofer din Maramureş, băut, implicat într-un grav accident rutier, soldat cu şapte victime, pe drumul dintre Constanţa şi Mangalia

Redactie

EXCLUSIV VIDEO – Clipe de teoare pentru o familie de maramureșeni: Le-a explodat plita de sticlă a aragazului în timp ce prăjeau gogoși. OPC Maramureș a fost sesizat

Vasile Dale

Bilanţul proceselor în instanţă ale Sindicatului Liber din Învăţământ Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult