BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: INCONSTIENTI LA VOLAN – LINIUTE PE BULEVARDUL BUCURESTI DIN BAIA MARE IN DIMINEATA DE CRACIUN (VIDEO)

Inconstienti la volan in dimineata de Craciun. Mai multi tineri si-au etalat inconstienta pe snapchat. Doi soferi au circulat cu mare viteza pe bulevardul Bucuresti din municipiul Baia Mare, la primele ore ale diminetii.

Inconstienta indivizilor este cu atat mai mare cu cat pe inregistrarea video se aud vocile unor tinere care pur si simplu sunt terorizate de viteza cu care circula inconstientii de la volan.

Pe aceleasi imagini se vede clar cum masinile circula dinspre Semiluna spre Maramuresul, pe cele doua benzi.

Imaginile sunt elocvente si nu au nevoie de prea multe comentarii. Poate politistii de la rutiera vor reusi sa ii identifice pe inconstientii care puteau oricand provoca o tragedie.

Te-ar putea interesa si

ÎNCĂ O TENTATIVĂ DE JAF ÎN BAIA MARE: O vânzătoare a scos cuţitul de mezeluri la un bărbat mascat care încerca să o jefuiască şi l-a alergat pe stradă (VIDEO)

Redactie

Ionel Bogdan: Am semnat Acordul de Colaborare între Consiliul Județean Maramureș, OMV Petrom, Primăria Mireșu Mare și Grupul de Politici Energetice pe tema producerii de energie din surse regenerabile 

Vasile Dale

BOMBĂ PE FISCULAȘ: EXCLUSIV COVID-19 – Doi angajați cu funcții de conducere la o mare unitate economică din Maramureș transportați la Spitalul de Boli Infecțioase. Încă 4 aduși la spital (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.