BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCIDENT SOCANT: BODYGUARD INJUNGHIAT LA INTRAREA INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. SUSPECTUL A FUGIT SI ESTE CAUTAT DE POLITIE

Incident socant in Baia Mare astazi dimineata in jurul orei 2.30. Bodyguardul de la intrarea intr-un club din oras a refuzat accesul unui barbat in local de mai multe ori. Cu toate acestea individul a insistat de sase ori sa intre in club unde era o petrecere de Craciun cu taxa de intrare.

Conform unor martori a sasea oara individul a venit direct cu un cutit si l-a intepat de trei ori pe bodyguardul de la intrarea din Club13. Colegul acestuia a sarit imediat in ajutor si a reusit sa il impinga afara.

In acelasi timp individul a fugit din zona. Politistii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente. Bodyguardul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare pentru ingrijri medicale. Din fericire ranile nu au fost grave, nefiind necesara internarea acestuia.

Suspectul este cautat de politie.

ACTUALIZARE

Conform unor informatii se pare ca suspectul este un baimarean, fost militar in Legiunea Franceza. Se pare ca luptatorii Serviciului de Actiuni Speciale ale Politiei il vor cauta la domiciliul din Baia Mare.

Vom reveni cu detalii

EXCLUSIVITATE: TANAR PRINS DE UN AGENT QUICK PROTECT CU UN REVOLVER CU GLONT INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. POLITIA ESTE IN ALERTA MAXIMA (GALERIE FOTO)

S-AU TREZIT JUDECATORII: PISTOLARUL DE 17 ANI DIN CLUB ISI VA PETRECE CRACIUNUL DUPA GRATII. MASCATII I-AU FACUT O VIZITA

Te-ar putea interesa si

APEL URGENT ÎNTR-UN CAZ DEOSEBIT DE GRAV / ACTUALIZARE: OAMENI CU DIZABILITĂȚI ÎN CUȘTI, ÎN SIGHETU MARMAȚIEI. Ce spun reprezentanţii spitalului sighetean (FOTO)

Vasile Dale

SIGHET: Intervenție în forță pentru reținerea unui bărbat care a spart un magazin din oraș și l-a rănit grav pe proprietar (FOTO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

18 CAZURI ACTIVE: A fost prelungită măsura de carantinare zonală a localității Petrova

Redactie

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.