EvenimentRecomandate

PARCARE „REGULAMENTARA”: UN BAIMAREAN SI-A PARCAT MASINA DE TEREN SUB BALCONUL APARTAMENTULUI (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Ca sunt „boi” care culmea au si permis de conducere si circula pe sosele o stie orice sofer care este zi de zi in jungla de pe drumurile patriei. Dar mai este o categorie de „boi”: aceia care daca ar putea si-ar parca bolidul cat mai aproape de patul in care urmeaza sa doarma.

Cam asta putem spune despre soferul unui autovehicul de teren care si-a parcat masina sub balconul apartamentului in care cel mai probabil locuieste. Nu i-a pasat ca pentru a-si lasa masina acolo a trecut peste un gard viu (e drept nu demult plantat). Asa cum nu l-a durut nici in cot ca spatiul verde nu este parcare amenajata si betonata corespunzator.

Un locatar din blocul respectiv, cetatean de buna credinta, cand a vazut parcarea „regulamentara” a pus mana pe telefon si a sunat la Politia Locala. (ora 20.02, conform apelului telefonic). De atunci si pana acum niciun politist local nu s-a sinchisit sa se deplaseze pe strada Marasesti nr. 4 din Baia Mare pentru a aplica macar o sanctiune corespunzatoare boului de la volanul masinii de teren.

ACTUALIZARE

Politia Locala Baia Mare si-a facut aparitia in zona si i-a intocmit un proces verbal celui care a condus autovehiculul. Procesul-verbal a fost lasat in parbriz iar „surpriza” este o amenda cuprinsa intre 500-1.000 de lei.

Dar sa vi-l prezentam si pe individul de la volan, asa cum a fost el inregistrat de camerele de supraveghere. Domnul la costum s-a coborat bine mersi de la volan si s-a facut nevazut dupa ce a parcat regulamentar.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – FĂRĂ MĂȘTI, CU MUZICĂ ȘI FOTOGRAF / ACTUALIZARE: Ionuţ Botezatu și-a sărbătorit ziua de naștere deși sunt interzise petrecerile private. Ce spun poliţiştii

Redactie

VINE CRĂCIUNUL: Pestă porcină africană confirmată într-o gospodărie din localitatea Săcel

Redactie

FOTO: Un sighetean a pus pe jar autoritățile după ce a găsit un pliculeț cu un praf alb pe o plajă din Sfântu Gheorghe (SURSE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.