EvenimentRecomandate

DUMBRAVITA: UTILAJ IN VALOARE DE 15.000 EURO FURAT DIN CONSTANTA GASIT IN SPATELE UNEI CASE

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au depistat în spatele unui imobil din localitatea Dumbrăviţa, un utilaj in valoare de 15 000 de euro, care face obiectul unei semnalări în Sistemul Informatic Schengen.

Ieri, 29 decembrie, politistii Serviciului de Investigatii Criminale sprijiniti de cei din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Grosi au depistat, pe raza localitatii Dumbravita, un utilaj care era căutat de politistii din Constanta din data de 28.12.2017.

Din cercetarile efectuate de politisti s-a constatat ca utilajul a fost achizitionat recent din Polonia de catre administratorul unei societati comerciale cu sediul in Constanta, insa a fost dobandit fraudulos de catre barbatul in posesia caruia a fost gasit.

Utilajul, in valoare de 15 000 de euro, care apartine unei societati comerciale , a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Maramureş în vederea continuării cercetărilor.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub iar barbatul in posesia caruia a fost gasit este cercetat de politişti sub aspectul comiterii infracţiunii de inşelăciune şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Accident pe Dealul Dura (FOTO)

Vasile Dale

Problemele duc la faptul că importul din China crește

Redactie

ACTUALIZARE / AȚI VĂZUT-O? Minoră de 14 ani din Baia Mare, căutată cu disperare de familie. A fost găsită după două zile pe str. Victoriei (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.