Recomandate

SI-AU PUS CAGULE: PRIN VIOLENTA, DOI PUSTI AU SPART O LOCUINTA DIN BAIA SPRIE DESI PROPRIETARUL ERA ACASA

Aseară la 21.30 poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei tâlhării. Un bărbat in vârstă de 62 de ani, din oraş, a declarat că în intervalul orar 17.00-18.00 două persoane necunoscute ce aveau feţele acoperite cu eşarfe au pătruns prin efracţie in locuinţa sa situată pe strada Câmpului, şi i-au sustrans prin violenţă un telefon mobil şi suma de 4 000 lei.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate cu operativitate, poliţiştii au identificat la scurt timp doi tineri de 16 şi 17 ani, bănuiţi de comiterea tâlhăriei. Aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Te-ar putea interesa si

FOTO ȘOCANT – TRAGEDIE: Un maramureșean și-a pierdut viața la ieșirea din Răstoci pe DN1C (actualizare)

Vasile Dale

DE MOŞ NICOLAE AU ASMUŢIT POLIŢIA PE OAMENI: Organizatorul şi trei persoane au fost amendate pentru că ar fi încălcat legea în Centrul Vechi

Redactie

Exclusiv foto/video: O femeie refugiată din Ucraina, susține că a fost violată de un italian cu copilașul în cameră – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.