EvenimentNational

Vlăduța Lupău – una din cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România (INTERVIU)

Mai mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Maria Lupău este dovada incontestabilă că folclorul românesc este respectat, promovat şi dus mai departe de generaţia tânără a României.

La doar 25 de ani, Vlăduța Lupău a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Interpreta se împarte cu greu intre zecile de concerte şi spectacole, însă o face cu mare drag.

Iar drumul spre succes nu a fost unul nici scurt şi nici uşor. Vlăduța Lupău a intrat în industria muzicală încă de la vârsta de la 4 ani, iar anii de muncă o recompensează acum pentru toate sacrificiile.

De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”.

Iar pe lângă impresionanta carieră în muzica populară, Vlăduța este şi o mare iubitoare de animale.

Motiv pentru care a urmat cursurile de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca.

După ce a obţinut certificatul de medic veterinar, artista a zis că vrea şi mai mult, iar acum urmează studiile doctorale din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Mai multe însă  veţi putea afla în interviul acordat pentru cluju.ro.

Citeşte INTERVIUL aici.

https://www.youtube.com/watch?v=-SZZGBp9eNY

Te-ar putea interesa si

Urmari cod galben: Trei copaci au fost doborati in Baia Mare (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Urmărit de poliție din Recea, un șofer s-a înfipt cu mașina într-un parapet metalic din Satulung. Pasagerul din spate aruncat prin haion pe carosabil (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Actualizare: Culegător de ciuperci dispărut în zona împădurită Stremț, găsit în viață în Odești

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.