BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – O FETITA DE CLASA A VII-A A FOST VIOLATA DE UN FOST PUSCARIAS IAR DE CRACIUN A NASCUT IN BAIE SUB PRIVIRILE FRATIORULUI DE 10 ANI (FOTO/VIDEO)

Flavia este eleva in clasa a VII-a la o Scoala din Baia Mare. Are doar 13 ani. Visul ei s-a spulberat atunci cînd, după cum spune chiar ea, sub amenintare, a fost violată. De rusine nu a spus nimic acasa. Lunile au trecut iar acum a adus pe lume un băiețel rezultat în urma violului.

A nascut singura acasa, în baie. Cel care a văzut întreaga scenă a fost fratele ei în virsta de 10 ani. Tot el a chemat-o pe mama sa. Fetiță a fost dusă la spital împreună cu nou-nascutul.

Medicii i-au acordat asistentă medicală atit copileI, cât și micutului. Tot ei au anuntat organele abilitate pt inceperea unei anchete. Mama fetei a aflat îngrozită de întreaga poveste. Suspectul are 36 de ani și se pare ca nu este la prima abatere de acest gen fiind fost pușcăriaș. Acum mama fetei sustine ca lucrurile nu vor rămîne asa iar cel care i-a făcut rau fetei trebuie să plătească.



Pe de alta parte fratele fetei de 10 ani va fi consiliat psihologic dupa ce a vazut cum sora lui naste singura in baia din propriul apartament.

Informatiile ne-au fost confirmat si de purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes. Politistii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de viol.

ACTUALIZARE

Două mâini de copil mic strâng mâna unui copil mai mare. Sunt mamă şi fiu, deşi îi despart doar 13 ani de viaţă. Fetiţa de clasa a şaptea a devenit părinte, fără voie, după ce a fost violată, în scara unui bloc, de un necunoscut. De ruşine şi de frică, nu le-a spus nimic părinţilor. Timp de nouă luni. Laura Veronescu, medic pediatru Spitalul din Baia Mare: „A născut la domiciu, asistată de familie.”

Abia la spital, copila le-a vorbit părinţilor despre ce i s-a întâmplat. Familia şi medicii spitalului au anunţat poliţia: „Mi-a zis fetiţa că a prins-o de păr, a târăt-o după el.> Mai departe nu ştiu ce s-a întâmplat că a început să plângă.”

Florina Meteş, purtător de cuvânt la IPJ Maramureş: „Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei.”

Vom reveni cu detalii SI IMAGINI VIDEO

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între un BMW și o Alfa Romeo pe bd Decebal din Baia Mare

Vasile Dale

Romanian Business Leaders lansează programul „Antreprenorești – Adoptă un Sat” în Maramureș

Vasile Dale

Un sighetean închis la Penitenciarul Aiud a amenințat doi polițiști: te sugrum, nu scapi fără un ciob în gât

Vasile Dale

1 mesaj

Bybanu ianuarie 1, 2018 at 6:44 pm

Ma lesi! „De ruşine şi de frică, nu le-a spus nimic părinţilor. Timp de nouă luni.” A stat 9 luni fara burta si a nascut instant sau cum? Parinti ei nu a vazut ca are burta? Stiri de cacat….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult