EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

INCONSTIENTA: A FURAT UN BMW, L-A CONDUS BEAT SI FARA PERMIS! S-A OPRIT CU EL INTR-O CASA DIN PETROVA, APOI A FUGIT (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Un accident de circulatie s-a produs in noaptea de 2/3 ianuarie 2018 pe raza localitatii Petrova, pe drumul national 18. Din fericire, in urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

La ora 3.40 un barbat din Petrova a sesizat politia prin Serviciul Unic 112 despre faptul ca un autoturism BMW a fost implicat intr-un accident rutier, insa la volan nu este nicio persoana.

Un echipaj de Politie s-a deplasat de urgenta la fata locului unde a constatat ca faptele sesizate se adeveresc. Autoturismul BMW, inmatriculat in judetul Cluj, prezenta avarii in partea din fata.



In scurt timp, un alt echipaj de politie a oprit un autoturism pentru control. In interior acestia au identificat soferul, un tanar de 27 ani din Repedea, o tanara de 21 ani din Bistra (pasagera dreapta fata), iar pe bancheta din spate un tanar de 18 ani din Repedea.

 

In cele din urma, tanarul de 18 ani a recunoscut ca el este soferul autoturismului BMW implicat in accidentul din Petrova. El a declarat politistilor ca intr-o curba la dreapta, incercand sa evite un caine, a pierdut controlul volanului, a iesit de pe sosea, a lovit un gard, apoi un podet si s-a oprit in peretele unei case. El a mai spus ca era singur in autoturism in momentul producerii accidentului si ca dupa accident a stat la ocazie pentru a ajunge la Sighetu Marmatiei.

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul inregistrat fiind 0,68 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanenta Ruscova pentru a-i fi recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodata, acesta a recunoscut in fata politistilor ca nu poseda permis de conducere de nicio categorie. Ba mai mult, el a spus ca a furat autoturismul BMW din fata unui imobil din Repedea.

Pe numele tanarului de 18 ani a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de conducere unui vehicul fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice, furt in scop de folosinta.

Te-ar putea interesa si

Horia Chiş, arestat preventiv. Psiholoaga, pusă sub control judiciar

Vasile Dale

RUTIERE ÎN JUDEŢ: Acțiune împreună cu RAR desfășurată de polițiștii din Sighetu Marmației, dosare penale pentru doi şoferi certaţi cu legea

Redactie

Deputat Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Primarul din Vișeu de Sus, Vasile Coman a revenit ACASĂ!”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult