Eveniment

IPJ MARAMURES: Minivacanţa de Revelion fără evenimente deosebite

În minivacanţa prilejuită de trecerea în Noul An,  polițiștii maramureşeni au intervenit la 247 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au constatat peste 87 de infracțiuni.

În perioada 30 decembrie – 02 ianuarie, poliţiştii maramureşeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate mai multe acțiuni și s-a intervenit la 247 de evenimente, cele mai multe sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 87 de infracţiuni, iar 15 persoane au fost surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost dispuse patru măsuri preventive.



Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 238 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 87.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiştilor maramureşeni. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 26 de infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 20 de permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare. (FOTO – ARHIVA)

BAIA SPRIE: Dosar penal pentru distrugere după ce, pe fondul consumului de alcool, a rupt oglinda unui autoturism

În prima dimineaţă din an, în jurul orei 05.30, poliţiştii din Baia Sprie au intervenit la un eveniment sesizat prin SNUAU 112.  Un bărbat din oraş a declarat că o persoană necunoscută a rupt oglinda autoturismului său, parcat pe strada Decebal. Poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză, un tânăr de 26 de ani din oraş, şi au constatat că pe fondul consumului de alcool, acesta a lovit cu piciorul autoturismul, a rupt oglinda şi a avariat capota. Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 500 de lei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Accident rutier la Mânău, soldat cu trei persoane rănite. Ce spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Incendiu la gospodăria medicului veterinar din Libotin. Proprietarul a căzut prin tavan. Foc și la Cavnic

Vasile Dale

DURERE FĂRĂ MARGINI: Micuţa Estera a fost condusă azi pe ultimul drum. Mama copilei ucisă sălbatic a leşinat de două ori lângă sicriu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult