Eveniment

JOIA NEAGRĂ: Accidente rutiere la Moisei, Vadu Izei şi Baia Sprie

Joi, în jurul orei 12.00, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DN 18, pe raza comunei Moisei.

Un localnic în vârstă de 36 de ani, care conducea un autoturism pe direcţia Borşa – Vişeu de Sus, a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 20 de ani.



Cele două autoturisme au intrat în coliziune iar în urma impactului, o pasageră de 24 de ani din maşina căreia nu i-a fost acordată prioritate de trecere a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Borşa, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La ora 18.15 s-a produs un alt accident pe raza comunei Vadu Izei.

Un sighetean de 61 de ani, care conducea un autoturism, a fost orbit de farurile unui autoturism care circula din sens opus, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto a fost rănit şi transportat la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a beneficiat de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii rutieri au identificat joi trei persoane care au comis infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cărora le-au întocmit dosare penale.

În Baia Mare, un tânăr de 26 de ani, care conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, a fost înregistrat cu aparatul video-radar cu o viteză de 82 km/h. Tânărul a fost oprit de poliţişti iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta are permisul de conducere suspendat.

În Baia Sprie, pe fondul consumului de alcool şi a neadaptării vitezei în curbă, un bărbat de 55 de ani a pierdut controlul direcţiei autoturismului pe care-l conducea spre Şişeşti şi a pătruns pe contrasens. Aici a lovit un autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 28 de ani din Oradea.

În urma impactului nicio persoană nu a suferit leziuni şi accidentul s-a soldat doar cu avarii. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că bărbatul de 55 de ani consumase alcool, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge.

Şi la Şomcuta Mare, azi-noapte la ora 01.50, poliţiştii care au oprit pentru control o autoutilitară, au constatat că bărbatul în vârstă de 53 de ani, aflat la volan, nu deţine permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Prăpăd la Tăuții de Sus. Cu 0,99 în etilotest un șofer a distrus totul în cale și, de față cu polițiștii, a sărit să îl bată pe un alt șofer (actualizare)

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? Un copil cu nevoi speciale a dispărut fără urmă la Rozavlea! – ACTUALIZARE / Băiatul a fost găsit ascuns într-un şopron pe un deal

Vasile Dale

BAIA MARE: Tânăr cu alcoolemie de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult