Recomandate

ACŢIUNEA FOC DE ARTIFICII CONTINUĂ: Sighetean prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să vândă ilegal artificii

Acţiunile pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice şi pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice nu s-au încheiat.

Avându-se în vedere faptul că multe persoane urmează să sărbătorească în Maramureş Crăciunul pe rit vechi, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au intensificat azi, 5 decembrie, controalele pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.

Pe tot parcursul zilei poliţiştii au efectuat controale în piaţa din municipiu şi la sediile unor societăţi comerciale și au verificat activitatea mai multor persoane fizice şi juridice, autorizate să deruleze operațiuni cu astfel de articole.


În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au prins în flagrant, în piaţa din municipiu, un sighetean de 47 de ani, care încerca să ofere ilegal spre vânzare baterii de artificii către persoane fizice neautorizate.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, respectiv şapte baterii de artificii, a fost ridicată de poliţişti în vederea expertizării.

Pe numele sigheteanului a fost întocmit dosar penal iar acum este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului articolelor pirotehnice.

Te-ar putea interesa si

NEATENŢIA COSTĂ: Coliziune între trei maşini pe Bd. Independenţei

Vasile Dale

FOTO / VIDEO EXCLUSIV – TRAGEDIE LA BALASTIERA APA. Detalii exclusive. Un tânăr fotbalist (22 ani) din Seini ar fi sărit în apă de pe hidrobicicletă deși nu știa să înoate

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Trei copii şi doi adulţi au scăpat cu viaţa din faţa unui bolid scăpat de sub control la Raliul Maramureşului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult