Recomandate

ACŢIUNEA FOC DE ARTIFICII CONTINUĂ: Sighetean prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să vândă ilegal artificii

Acţiunile pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice şi pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice nu s-au încheiat.

Avându-se în vedere faptul că multe persoane urmează să sărbătorească în Maramureş Crăciunul pe rit vechi, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au intensificat azi, 5 decembrie, controalele pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.

Pe tot parcursul zilei poliţiştii au efectuat controale în piaţa din municipiu şi la sediile unor societăţi comerciale și au verificat activitatea mai multor persoane fizice şi juridice, autorizate să deruleze operațiuni cu astfel de articole.



În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au prins în flagrant, în piaţa din municipiu, un sighetean de 47 de ani, care încerca să ofere ilegal spre vânzare baterii de artificii către persoane fizice neautorizate.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, respectiv şapte baterii de artificii, a fost ridicată de poliţişti în vederea expertizării.

Pe numele sigheteanului a fost întocmit dosar penal iar acum este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului articolelor pirotehnice.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO: Scena se prăbușește și “înghite” doi dansatori la un festival la Văleni

Redactie

EXCLUSIVITATE: ȘOC ÎN POLITICUL MARAMUREȘEAN – Candidat la Camera Deputaților, suspect într-un dosar internațional de trafic de droguri de mare risc (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

INTERVENŢIE ÎN BAIA MARE: Câine salvat de pompierii băimăreni din apele râului Săsar (FOTO + VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult