Eveniment

FOC ÎN JUDEŢ: Incendii lichidate de pompierii maramureşeni la Leordina, Şomcuta Mare, Cătălina şi Târgu Lăpuş

În intervalul 05.01-07.01.2018, pompierii maramureșeni au intervenit în 6 situații de urgență.

Vineri, 05.01., pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit în localitatea Leordina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în holul unei locuințe. Flăcările au distrus circa un metru pătrat de perete din lemn.

Militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o afumătoare. Flăcările au mistuit circa 4 metri pătrați din afumătoarea din lemn.

Militarii borșeni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la un container de deșeuri menajere. Au ars circa 300 kg de deșeuri.

Sâmbătă, 06.01., pompierii băimăreni au intervenit în Cătălina, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Focul a distrus circa 4 metri pătrați de acopriș din lemn și circa 8 metri pătrați de tavan din lemn.

Pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum și în urma căruia, din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Ieri, 07.01., pompierii Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu în Leordina, la acoperișul unei case. În urma incendiului au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn și 8 metri pătrați de tavan din lemn. De asemenea, în urma incendiului s-au degradat 10 metri pătrați de plăci de rigips.

Te-ar putea interesa si

Transplant de inimă la Tg Mureș: Drama minorei decedate în accidentul din Berbești a salvat viața altei tinere de 24 ani

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – Party-uri ILEGALE cu zeci de tineri ținute în locații secrete din MARAMUREȘ. Cu sprijinul ”specialiștilor” din CJSU Maramureș, polițiștii au dat cu bâta-n baltă și nu au prins pe nimeni – ACTUALIZARE

Vasile Dale

SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE: S-au bătut într-un apartament până când unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.