Maramuresul IstoricRecomandate

PREMIERA VASILEDALE.RO: FIUL LUI „DOCTORE” DIN VISEU A FOST PRINS CU DROGURI LA VISEU DE JOS. SUSPECTUL NU AR AVUT COCAINA (ACTUALIZARE 2)

Conform unor surse azi noapte pe raza localitatii Viseu de Jos un echipaj al Politiei de Frontiera Viseu de Sus ar fi oprit in trafic un autoturism la volanul caruia era un tanar din localitate.

Dupa un control amanuntit se pare ca asupra acestuia ar fi fost gasita o cantitate de droguri.

Imediat s-a luat legatura si cu politistii de la crima organizata pentru ca, aceleasi surse sustin, ar fi vorba despre cocaina.



Sursele noastre sustin ca suspectul este fiul unui „afacerist” ce a fost implicat recent intr-un accident rutier produs pe raza orasului Viseu de Sus, in urma caruia s-a ales cu un dosar penal.

ACTUALIZARE 1

Sursele noastre precizeaza faptul ca suspectul este fiul unui cunoscut om de afaceri din zona orasului Viseu de Sus, cunoscut sub porecla de „Doctore”.

In 21 iulie 2017 tatal acestuia, tot la volanul unui BMW, a comis un grav accident rutier pe DN18, in Viseu de Sus.

ACTUALIZARE 2 – PUNCT DE VEDERE POLITIA DE FRONTIERA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus au descoperit, in autoturismul in care se aflau doi tineri domiciliaţi pe raza județului Maramureș, mai multe substanțe sub diferite forme, posibil a fi droguri.

Ieri, 7 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, un echipaj mobil de la Sectorul PF Vișeu de Sus, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localității Vișeu de Jos, jud. Maramureș, un autoturism marca BMW, condus de un tânăr în vârstă de 20 ani, alături de care se mai afla un pasager, ambii domiciliaţi pe raza județului Maramureș.

La controlul efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, asupra şoferului şi pasagerului, mai multe punguţe în care se aflau substanțe sub diferite forme, posibil a fi interzise la deţinere.

Substanțele în cauză au fost ridicate în vederea expertizării și predate structurilor de specialitate pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

În continuare, se fac cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Detalii in articol!

„DOCTORE” DIN VIŞEU A COMIS-O: BMW şi VW făcute praf pe DN18 în Vişeu de Sus (FOTO-VIDEO)

Vom reveni cu informatii oficiale.

Te-ar putea interesa si

IMPACT DEVASTATOR / ACTUALIZARE: O MASINA DE SATU MARE A FOST SPULBERAT DE O AUTOUTILITARA LA BUZESTI. A INTERVENIT DESCARCERAREA. SOFERUL AUTOTURISMULUI A DECEDAT PE LOC (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: O femeie de etnie rromă a furat economiile unei pensionare din Sighet. Poliția pare dezinteresată de caz

Redactie

INCENDIU: Un autoturism a ars ca o torță lângă un club din Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult