Eveniment

Căutat de poliţiştii din Caraş Severin: Autoturism în valoare de 70.000 de euro depistat în Baia Mare

Marţi, 9 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au depistat, pe raza municipiului Baia Mare, un autovehicul care figura urmărit de poliţişti din Caraş Severin.

În baza schimbului de informaţii a rezultat că autovehiculul a fost sustras în noaptea de 07/08 ianuarie a.c. de pe raza oraşului Băile Herculane, judeţul Caraş Severin, de către persoane necunoscute.

Autovehiculul, în valoare de 70 000 de euro, a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale pe raza municipiului Baia Mare, în posesia unui bărbat de 34 de ani.

În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Revelion de foc pentru pompierii maramureșeni. Doi porci, un vițel, găini dar și două vaci au ars la Berința. Foc și la Firiza

Vasile Dale

EVALUAREA NAȚIONALĂ ÎN MARAMUREȘ: 163 de elevi nu s-au prezentat astăzi la examen

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Solotvino, Ucraina – zona suferinței. Mii de femei, bătrâni și copilași așteaptă de peste 24 de ore să ajungă în România. Refugiații sunt păziți cu pistoalele mitralieră de soldați

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.