BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

PREMIERA VASILEDALE.RO – BISERICILE DIN TARA CHIOARULUI SI TARA CODRULUI JEFUITE IN MIEZ DE NOAPTE. VEZI UNDE AU ATACAT HOTII (ACTUALIZARE)

O banda de spargatori actioneaza in Tara Chioarului si Tara Codrului iar oamenii sunt socati si isi fac cruci cand au aflat ce au facut noaptea trecuta. Deocamdata prea multe detalii din ancheta ce se desfasoara la nivelul politiei nu se cunosc tocmai pentru ca acestia sa fie prinsi cat mai repede.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca banda de spargatori a actionat la adapostul intunericului. Astfel, necunoscutii au spart bisericile ortodoxe din localitatile Buciumi, Somcuta Mare, Hideaga, Coltirea si Gardani. Toate intr-o singura noapte. Se pare ca acestia au cautat in special bani.

Din toate cele trei lacasuri de cult pradate de hoti criminalistii au prelevat probe in speranta ca autorii vor fi indentificati cat mai repede.

ACTUALIZARE 1

„In urma sesizarilor privind comiterea unor furturi din biserici de pe raza judetului, politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere a autorilor” a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Actualizare 2

Conform unor informatii se pare ca aceeasi banda a jefuit s biserici din judetele Cluj (Iclod), Salaj, Maramures si Satu Mare (comuna Crucisor).

Vom reveni cu detalii

foto – arhiva

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Foc la etajul 8 al unui bloc de pe bd. Decebal din Baia Mare. Proprietarul transportat la spital cu arsuri grave a murit la Spitalul din Timișoara. 60 oameni evacuați (actualizare)

Redactie

ACCIDENT PE DN 18: Impact între două maşini la Borşa. Trafic blocat (FOTO)

Vasile Dale

Bărbat înjunghiat de 11 ori de colegul de muncă!!! Victima este în comă

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.