Barbatul in varsta de 35 de ani isi face mai intai rezervare prin telefon apoi se prezinta la receptia hotelurilor cu inscriptia Companiei TAROM. Se legitimeaza cu cartea de identitatea, spune ca este copilot si ca doreste o rezervare pentru cateva zile.

Reprezentantii companiilor hoteliere din Baia Mare sustin ca tanarul are cam aceeasi modalitate de actiune. Dupa ce s-a cazat serveste micul dejun, peste noapte goleste minibarul din camera, face si alte comenzi la restaurant iar dimineata cand sa achite nota de plata gaseste diverse pretexte cum ca nu i-au intrat inca banii pe card sau ca se va prezenta altcineva ca sa plateasca contravaloarea serviciilor.

La unul dintre hotelurile prejudiciate si-a lasat geamantanul ca sa para mai credibil. Insa, la verificare, acesta era gol, si a plecat cu tot cu cheie.

Managerii unitatilor de cazare au inceput sa isi trimite emailuri de avertizare unii catre altii. La un hotel a fost refuzat, iar la un altul a fost evacuat.

Pana acum barbatul din Brasov a prejudiciat patru hoteluri din Baia Mare cu aproape 5.000 de lei.

Doi dintre administratorii de hoteluri au depus plangere la Politie si asteapta ca oamenii legii sa dea de urma celui care i-a prejudiciat. Politistii sustin ca barbatul a fost identificat si ca un procuror a preluat cazul.

ACTUALIZARE 1

Individul se numeste Mihut Munceleanu si este din Brasov. Se pare ca pe langa cele patru hoteluri tepuite, individul a mancat si baut pe saturate la Casa Crisan din Baia Mare. Ba mai mult, conform unui cititor a inchiriat apartamentul acestuia. Norocul lui a fost ca a sunat pe un cunoscut de la Tarom si a doua zi l-a evacuat din apartament.

ACTUALIZARE 2 – Nu este la prima infractiune

Conform dosarului nr.16768/197/2017 individul Mihut Munceleanu este cercetat penal. Iata incheierea Judecatoriei Brasov din 8 septembrie 2017:

În baza art. 346 alin. 2 Cpp. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 4712/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov prin care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Munceleanu Mihuţ, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale prev. de art.320 alin.1 cu aplic. art.41 alin.1 Cp. si fals privind identitatea prev. de art.327 alin.1 cu aplic. art.41 alin.1 Cp., în conditiile concursului real de infractiuni prev. de art.38 alin.1 Cp,şi a administrării probelor si a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Munceleanu Mihuţ. Cu drept de contestatie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 08.09.2017.

Vom reveni cu imagini video si declaratii

Sursa informatiilor – Mica Svab, TL+ Baia Mare

Loading...

3 COMENTARII

  1. Acest nesimțit a vrut sa i închiriez apartamentul pe o durată mare de timp. Norocul meu a fost că am sunat pe cineva de la Tarom,să intreb despre el,părându mi puțin cam dubios. A doua zi l am evacuat din apartament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.